петък, 5 август 2011 г.

Натюрморт и изобразително изкуство

Едино от най-често срещаните предпочитания, когато става дума за картини, които се използват за домашен интериор е картини от живота. Това не е изненада, тъй като тези произведения са смес от различни теми и стилове. Дори ако картините са най-минималистични, натюрморт картини са в състояние да превърнат голите стени в нещо друго. Те също имат класическо докосване, което никога няма да излезе от мода.
За кухнята, плодове, зеленчуци и подправки, които са по-подходяща за такава среда. Някои хора биха казали, че все натюрморта е твърде ограничаващ, но истината е, че има реални такива, има и по-стилизирани произведения на изкуството с тези теми. Цветовата палитра избрана за определен тип стена с натюрморт изкуство също може да даде огромна разлика в атмосферата, която носи. Така например, няма да има същия ефект, ако по-неутрални тонове са били използвани за натюрморт на круши.
Картини с бутилки, може да се използват за различни типове стаи. Други, като идеята за няколко картини от един и същи сюжет, които са подредени една до друга. Собствениците могат да избират различни размери на картините за една по-изразителна сила.
Те трябва да бъдат подредени и в цветовата тема основана върху цялостното декориране и стил на стаята или къщата. Например, картини с метални акценти често се използват за арт декориране. Арт Нуво, картини с позлатени детайли са много чести. За тези стаи бъдат ефективни при добавянето на Дейнти тема.

Няма коментари:

Публикуване на коментар