петък, 29 юли 2011 г.

Грегъри Гарет Въведение в изкуството и любовта му към модерното изкуство

Грегъри Гарет не е художник по случайност, а по призвание. По време на детството си той започва да се чувства очарован от светлината и тъмнината.
По време на началото на кариерата си като художник Гарет прекарва голяма част от времето си да учи и да се любува на известни произведения на изкуството от художници като Пикасо, Караваджо, Микеланджело, Да Винчи и Ван Гог. Той разбира много рано, че изкуството е важен аспект на формата на живот като човек и че историята на изкуството е от съществено значение за развитието на изкуството в бъдеще.
Изкуството не се създава във вакуум, То трябва да има история трябва да бъде отражение на миналото, настоящето и бъдещето на художника - Григорий Гарет. Някои от прочутите му творби са преход в червено, театър Вижте, завъртете ритъм и карнавал. Всички те са абстрактно изкуство и са изложени в най-известните музеи в целия свят. Изкуството на Гарет е в състояние да се свърже с днешните ентусиасти за домашен декор. В последно време работите на Григорий Гарет представят изобразително изкуство графика, плакати и рамкирани картини, което ги прави изключително достъпни, като същевременно се запазва истинското си качество и външен вид.
Различни абстрактни произведения на изкуството от Грегъри Гарет представят игрива фигура, здрави геометрични форми и цветове, които се въртят на картината като меренге. В изобразителното изкуство се опитва да опише всичко това по много нежен начин.
Изкуството трябва да бъде отражение на миналото на художника, настояще и бъдещето - Григорий Гарет.

Няма коментари:

Публикуване на коментар