петък, 12 август 2011 г.

Ню Йорк

Ню Йорк е най-атрактивния и проспериращ град в света. Заедно с този изключителен просперитет голяма сума пари се инвестира в изкуството и културата - Ню Йорк е домът на най-добрите творци в света, драма и музикална индустрия. Без значение дали сте любител на изкуството или просто почитател, не би било глупаво да се потопите в смесената култура на Ню Йорк.
В Ню Йорк пребивават някои от най-известните художници на света. Като начало Сотбис и много други успешни художници, това е най-конкурентния пазар за съвременно изкуство. Повечето от авторите в Ню Йорк, живеят и работят в ателиета в домовете си в Сохо и показва много от новите си платна в художествени галерии в всички области. Ако се интересувате от съвременни художествени дейности можете да получите богата информация, като посетите тези галерии, за обогатяване на опита си има много частни екскурзоводи, които специализират в изкуството, за да ви упътват през тези галерии.
Ню Йорк прорязва денонощно: не само може да се намери, купи, или да се ползва почти всичко 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата, но има и достатъчно културни атракции и забележителности. Града е като една огромна мозайка от различни квартали: една разходка из китайския квартал Сохо и на Уест Вилидж разкрива разнообразието на живота контрастира заедно с центъра на Манхатън. Там е изумителна архитектура на града.
В Ню Йорк е най-известният небостъргач, Емпайър Стейт Билдинг и безспорно се явява като най-убедителен и емоционален представител в Ню Йорк още от построяването си през 1931 година. Конструкцията на сградата е 102 етажа и 1454 фута висока, още от строителството на сградата започва да бъде увековечаван.

Няма коментари:

Публикуване на коментар