петък, 16 септември 2011 г.

Картини на Рой Лихтенщайн

Картина на давещото се момиче е известно произведение на изкуството от поп-арт художникът Рой Лихтенщайн, който е изградил кариера като един от най-уважаваните американски съвременни художници след продължителна работа увенчана с успех в продължение на няколко десетилетия, като много от неговите арт картини са все още популярни и днес, и се продават също и като репродукции.
Рой Лихтенщайн съчетават личния си живот с необичайно съвременна си подход в своето изкуство. Художникът използва смели блокове от цветове, чрез което постига уникален стил много приличащ на анимационни филми.
Картината на давещото се момиче Момичето е редовно изложена в цяла Америка и в Европа, където живеят много от феновете Рой Лихтенщайн могат да й се наслаждават.
Други интересни картини на Рой Лихтенщайн също са "момиче с коса", Whaam!, Blam, M-Може би, Kiss X, Мислейки за Него, Облаци и море, Пейзаж с фигури, Съблазнително момиче, и много други.Други мои любими картини са: "Не, благодаря" "Жената с шапката", Момиче с топка, "в колата", "спрей", "Пейзаж с фигури", "облаци и море".
Днес картините на Рой Лихтенщайн присъстват в редица водещи галерии по целия свят от Хонг-Конг, Дубай, Париж, Ню Йорк до Лондон - на всички тези места са изложени красивите картини на художникът. Неговите творби също са намерили място в множество корпоративни и колекционерски колекции. Неговите картини също така се появяват на пощенски марки за администрациите на САЩ. Много от прочутите му творби се продават като репродуикции на картини, плакати и платно, които лесно и удобно можете да закупите в онлайн магазини за картини.
В заключение, Давещото се момиче остава една от най-добрите картини от кариерата на поп арт художникът Рой Лихтенщайн.
Пожелаваме ви приятни мигове с изкустгвото, картините и разпечатките на Рой Лихтенщайн.

Няма коментари:

Публикуване на коментар