петък, 9 септември 2011 г.

Всичко за индийски Арт картини

Картините от Индия са много красиви. Може да поръчате някои репродукции на индииски автори за своя дом, те ще изглеждат много добре. Какво трябва да знаете за тези картини и снимки от Индия? Ние може да ви дадем първоначалните насоки, които всеки колекционер трябва да знае.
В много известни картини присъстват птиците, а освен тях има и силно присъствие на храмове, портокалите също са доста популярни. Много творци използват храмовете в своите картини на преден план или в далечина с изключителна детаилност. Използва се богата цветова гама в Индииското изкуство, но преобладаващите цветове са червено и черно - те са с господстващо положение в западната култура. Друго което е ярко застъпено в индииското изкуство е самата култура. Много художници акцентират върху роклята, роклята е сложно проектирана и тясно свързана с бита на индийската жена. Те използват много червени портокали в десена на плата. Това е мястото където червено и черно се преплитат когато става дума за произведения на изкуството от Индия.
Друго нещо, което присъства в платната на художниците са жените от тази култура.Те се фокусират върху воали и черна коса с мургава кожа, което е най-често сред индийския народ. Поради културни и религиозни вярвания жените трябва да са с воал, скрити от хорските погледи. Въпреки това в картините художниците успяват чрез акцентиране на всеки един аспект да покажат красотата на индийската жена и добивате представа за местната култура. Последното нещо, което е характерно за Индия са прекрасните залези. Много художници преплитат залеза в своите картини.
Можете да намерите много красиви картини и снимки от Индия и да поръчате онлайн създаване на репродукция, или в различни художествени галерии във вашия район. Без значение на какво сте се спряли, вие няма да останете разочаровани от отпечатъка, които ще остави индийското изкуство. Ще откриете красотата на Индия, нейната култура и бит през очите на художника. Уверете се, че знаете какво искате в произведенията на изкуството и ще го намерите. Има много велики художници, които са направили някои невероятни красиви творби разкриващи духа на Индия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар