неделя, 27 март 2011 г.

Крайбрежни "картини" у дома

Ако не можете да видите вълните разбиващи се с трясък на брега от прозореца, Все още можете да придадете морско усещане на интериора у дома с няколко красиво аранжирани картини произведения на изкуството на стените с крайбрежни мотиви или красиви залези.
Ако търсите нов тип на усещане в дома си, изберете изкуство в меки пастелни тонове, върху които се отличават изображения на пясъчни дюни, фарове, и прохладни летни дни. Картините могат да бъдат рамкирани от дърво.



Ако предпочитате повече стилът на Карибите и карибският начин на живот. Помислете за разпечатки с ярки цветове напомнящи на топлата Ямайка, коктейли с ром, и среднощни реге ритми. Поредица от картини или снимки на светъл остров облят в зеленина и къщи, олюляващи се палмови дървета, и девствени плажове. Пасващата рамка за тях е по-тъмен дървен материал или рамка от естествени влакна, за да бъдат цветовете наистина модерни.
Ако желаете искате вашия дом да представя и лека хладност и спокойствие. Украсете стените си с с снимки на дълги колони, залива със спокойни води , или пък лодки. Светли и просторни с участието на синината на небето и океана, тези картини могат да бъдат най-добре рамковани в рамка с лек цвят на естествен дървен материал.
А ако все пак сте по душа сте близо до усещането на свободният излегнал се на плажа непознат, който винаги очаква следващата голяма вълна. Ако това сте вие, можете да създаде своя идеална обстановка с ярки изображения на произведения на изкуството, цветни платна или разбиващи се вълни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар