неделя, 20 март 2011 г.

Организиране на изобразително изкуство щампи върху стена

Взимане на решение произведение на дигиталното изкуствово да красят интериора на вашият дом интериор е само част от уравнението. За да могат да се покажат най-добрите си предимства и да се създаде правилната атмосфера, те трябва да се подредят в правилната позиция, в самостоятелен вид или в рамките на допълнителни група, с която да образуват ансамбъл от картини.
Обърнете добър поглед към стаята си. Дали това е цветовата схема, традиционните или съвременен стил или може би на светлината, която идва през прозорците. Решете каква атмосфера искате да създадете и след това изберете картините, които ще пасват на желаният ефект.
Може би желаете да пресъздадете яркото чувство на Средиземно море, или един забавен и модерен имидж. Може би искате да се направи по характерна визия на стената над любимият диван. Празните стени ви дават такава голяма възможност да се покаже истински израз на настроението ви, тъй като изборът на картина или произведение на изкуството може да допринесе много за атмосферата и настроението на вашата личност.
Набор от тематични картини ще изглеждат зашеметяващо, подредени в група, като например един цветен - оживен венециански карнавал от щампи, или набор от забележителности на Ню Йорк в черно и бяло.
Каквото и решение да вземете за групирането на изображенията, то ще бъдат от решаващо значение. Уверете се, че експериментът е едно приятно преживяване и експериментирайте с различни алтернативи. Голяма платно (картина), или групи от големи картини изглеждат добре на големи стени, както може би ще видите в хотелски лобита, или големи офисни фоайета.
След като имате добра представа за ефекта, който искате да създадете. Има различни неща, които да се вземат предвид, за да успеят избраните картинни репродукции да изглеждат най-добре. Ако смятате, че има повече място можете да включите допълнителни дигитални картини в колекцията си, преценете размера на платната добре, и разгледайте онлайн за нещо, което желаете, и които ще допълват тези, които вече имате.
Важно е да се оставя достатъчно място между окачените картини и мебелите под тях. Не трябва да се прекалено близо в противен случай ефектът ще бъде по-малък. За препоръчване е да има отстояние от 20-30 сантиметра между мебелта и картината която е над нея. Преди да монтирате отдръпнете се и проверете. Ако сте се спрели на повече от една разпечатка, пространството между тях е хубаво да бъдат еднакви, но това е лесно за да се види кое изглежда добре и кое не.
Един добър съвет е да се направи шаблон от картината така че лесно да могат да бъдат напаснати като обеми преди да бъдат окачени на стената. Групирайте всяка една позиция на карти в различни комбинации на пода и когато сте доволни от комбинацията, ги подреждате на стената, за да не рушат стената или боята.
В зависимост от това дали искате да се създаде единство или случаен подбор на кадри изберете начина, по който рапределяте картините ще бъде различен. Окачането на картините симетрично ще даде усещане за баланс. Това би означавало, картините да бъдат окачени в точно една и съща височина и ширина или височина и дължина, като че ли те са точно копие на другата. Окачени така произведениятя на изкуството дават усещане за пространство в стаята.
Ако картините бъдат окачени на групи може да се създаде уютен и удобен кът до любимото кресло, маса или стол. Подреждане на група от малки разпечатки изглежда интересно, с еднакво на разстоянието между всяка една страна, ще даде добър квадратен ефект. Рамката може да бъде с различни цветове и стилове, ако търсите оригиналност. Помислете за това, което е приятно за окото. Вие ще получите представа за това, което изглежда правилно или погрешно.
А светлината, която дава топло сияние и подчертава аспекти на Вашите любими картинни разпечатки може да създаде много характер и да ги накара да изглеждат зашеметяващо.

Няма коментари:

Публикуване на коментар